Αρκετοί ίσως θεωρούν ότι είναι τα μωρά που ενοχλούν περισσότερο το πλήρωμα ενός αεροσκάφους. Η πρώην αεροσυνοδός από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Kat Kamalani δίνει τη δική της εκδοχή.

Μετά από 6 χρόνια υπηρεσίας στους αιθέρες, η Kat Kamalani εξήγησε ότι δεν υπάρχουν πιο ενοχλητικοί επιβάτες από αυτούς που παραπονιούνται για τα μωρά.

Διαβάστε επίσης: Χαροπαλεύουν μετά το σοβαρό τροχαίο – Αγωνία για τους δύο έφηβους

Αυτό το είδος παραπόνων, όπως σημείωσε η μητέρα και σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θεωρείται το χειρότερο. Αυτό γιατί φέρνει σε δύσκολη θέση τόσο τους γονείς, όσο και το προσωπικό της πτήσης.

«Σας υπόσχομαι δεν υπάρχει τίποτα που να εκνευρίζει το πλήρωμα περισσότερο από τους επιβάτες που παραπονιούνται για ένα μωρό που κλαίει. Μη ζητήσετε καν να αλλάξετε θέση. Δεν υπάρχει κανένας που να θέλει περισσότερο να σταματήσει να κλαίει το μωρό από τον ίδιο τον γονιό. Εάν ταξιδεύετε συχνά, ας έχετε μαζί σας ωτοασπίδες. Ή ακόμα καλύτερα ρωτήστε τον γονέα μήπως χρειάζεται βοήθεια», αναφέρει στο σύντομο βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από 1,4 εκατομμύρια φορές.

@katkamalani THIS 😡 i promise you, you wont win… just be a kind human and dont dont this @Dylan ♬ original sound – Kat Kamalani

Το viral βίντεο και η στήριξη στην αεροσυνοδό

Χιλιάδες ήταν και οι χρήστες που σχολίασαν το θέμα, συμφωνώντας απόλυτα μαζί της. «Θυμάμαι που το μωρό μου έκλαιγε στη διάρκεια μιας πτήσης. Μια αεροσυνοδός με προέτρεψε να την αφήσω να κλάψει. Δεν θα τους ξαναέβλεπα ούτως ή άλλως. Με βοήθησε πολύ η συμβουλή της», σχολίασε μητέρα που είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση στο παρελθόν.

Το τελευταίο viral βίντεο της Kat έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου αποκάλυψε το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει επιβάτης κατά τη διάρκεια πτήσης. Οι επιβάτες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πατήσουν το κουμπί εξυπηρέτησης κατά τη διάρκεια προσγείωσης ή απογείωσης.

«Είναι απίστευτα επικίνδυνο για τα μέλη του πληρώματος να περπατήσουν προς το μέρος μιας θέσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι τεράστιο ζήτημα ασφάλειας για εμάς. Μπορεί να τραυματιστούμε», συμπλήρωσε σε προηγούμενο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της.

Πηγη: in.gr