ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΟικιακή βοηθός ξάφριζε το σπίτι που δούλευε στην Λάρισα...

Οικιακή βοηθός ξάφριζε το σπίτι που δούλευε στην Λάρισα συστηματικά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συνελήφθη, χθες (23-03-2022) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία αλλοδαπή, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία, η αλλοδαπή, εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε οικία ημεδαπού στη Λάρισα, κατά το χρονικό διάστημα από 31-01-2022 έως 16-03-2022 αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά (σταυρούς, βραχιόλια, κ.α.), ενώ χθες αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, η δράστιδα εντοπίστηκε στην οικία του παθόντος, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11- υφάσματα και -1- μπρίκι, τα οποία αφαίρεσε από την οικία του παθόντα, στον οποίο και αποδόθηκαν.

Επιπρόσθετα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών (ένας σταυρός και μία βέρα), τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα