Πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία της Χάλκης τα «Ολυμπιονίκεια 2022».

Μια εκδήλωση θεσμός προς τιμήν της Παραολυμπιονίκου του χωριού Δέσποινας Μπατζιανούλη η οποία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες της Δανίας το 1997.

Στην εκδήλωση ο σύλλογος τίμησε αρχικά τη μεγάλη αθλήτρια. Παράλληλα βραβεύτηκε ο Νικαιώτης αθλητής του τένις, μέλος της Εθνικής Ομάδας και του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία ”Ηρόδικος”, Ραφαήλ Πατρωνίδης.

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος εξήρε την προσπάθεια και το επιτυχημένο αποτέλεσμα των αθλητών και τόνισε με έμφαση ότι ο Δήμος Κιλελέρ πάντα θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες που υμνούν την ανθρώπινη θέληση.

Ακολουθήσε μουσική βραδιά κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα χορευτικά τμήματα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης και φιλοξενούμενα χορευτικά από τον Μ.Λ.Σ. «Θεόκλητος Φαρμακίδης» με έδρα τη Νίκαια και τον «Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου Βεροίας».

Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, του Δήμου Κιλελέρ και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης.

Μετά το πέρας της εμφάνισης των παραπάνω χορευτικών τμημάτων θα ακολούθησε γλέντι για όλο τον κόσμο.