Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την απώλεια της μητέρας του, αμέσως μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιζε θέατρο στη μητέρα του

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός για την αρρώστια της μητέρας του «είχε μια πολυετή ταλαιπωρία, αλλά όχι έτσι, λίγο την έπιανε, λίγο την άφηνε 20 χρόνια πάνω κάτω, αλλά όχι τόσο έντονα. Πέρυσι είχαμε ένα δύσκολο τρίμηνο και από τον Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, το ένα έφερε το άλλο και έξι μήνες πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο και τρεις μήνες έμεινε μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Έπαιζα έναν θεατρικό ρόλο, γιατί δεν γνώριζε τίποτα. Δεν ήθελα, κατά τη δική μου γνώμη, να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει. Μέχρι τελευταία στιγμή φτάσαμε να πιστεύει ότι έχει κάποιο κάταγμα».

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου ονειρευόταν να πάει στον γάμο του

Και συμπλήρωσε ο νικητής του Survivor 2017 «το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε. Ήταν δύο μήνες πριν από τον γάμο. Ονειρευόταν σαν μάνα να είναι εκεί. Όταν ξέρεις την αλήθεια είναι δύσκολο και σε μία έξυπνη γυναίκα, δεν την κορόιδευες εύκολα. Πάταγα στην εγκυμοσύνη ότι πρέπει να βιαστούμε με τον γάμο και να μην καταλάβει ότι μετρά αντίστροφα ο χρόνος για εκείνη».