ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΌξφορντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-3: «Καθάρισε» την πρόκριση στο...

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-3: «Καθάρισε» την πρόκριση στο δεύτερο μέρος

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Δεκατρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε η Άρσεναλ για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση για τους «32» του FA CUP, επικρατώντας της Όξφορντ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-0.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα αν και αγχώθηκαν για περίπου μία ώρα αγώνα, μπόρεσαν να βρουν τις απαραίτητες λύσεις και να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα συνεχίζοντας έτσι την παρουσία τους στον θεσμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Άρσεναλ να έχει την κατοχή της μπάλας και πιέζει για ένα γρήγορο γκολ, το οποίο όμως δεν μπορούσε να έρθει καθώς οι κανονιέρηδες δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα τελική προσπάθεια, με τους γηπεδούχους να κρατάνε και έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, με τον Μοχάμεντ Ελνενί να λύνει τον… γόρδιο δεσμό στο 63′ κάνοντας το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Έντουαρντ Ενκέτια διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, για να ολοκληρώσει το εκρηκτικό δεκατριάλεπτο της Άρσεναλ ο ίδιος παίκτης στο 76′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Πηγη: in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα