Υπενθυμίζοντας τις λεπτομέρειες της σημερινής “πρώτης” της αγωνιστικής περιόδου, η ΠΑΕ ΑΕΛ απηύθυνε εκ νέου πρόσκληση προς τον κόσμο για να προσέλθει μαζικά στο στάδιο Αλκαζάρ, αναρτώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της τα εξής:

“Σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και παρουσία όλων των διοικούντων, των στελεχών και των μελών του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΕΛ, θα τελεστεί αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.Ιερώνυμο.

Θα ακολουθήσει σύντομη παρουσίαση ενώπιον των φιλάθλων, του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών, ώστε στις 7 μ.μ. να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Επιθυμία όλης της ομάδας είναι αυτή η πρώτη συνάντηση με τους φιλάθλους που θα κατακλύσουν τις κεντρικές θύρες του σταδίου (2-3-4), να αναδείξει τους άρρηκτους δεσμούς μας και την δυναμική με την οποία ξεκινάει η νέα εποχή της “βασίλισσας του κάμπου”.

Γι’ αυτό και για μια φορά ακόμη, η ΠΑΕ υπενθυμίζει την ανοιχτή πρόσκληση που εξ’ αρχής έχει απευθύνει για το σημερινό γεγονός, ανυπομονώντας για την στιγμή που θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ μας”.