ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΠαγώνη για Όμικρον – Όποιος έχει συνάχι δεν σηκώνεται...

Παγώνη για Όμικρον – Όποιος έχει συνάχι δεν σηκώνεται να πάει στη δουλειά του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σταδιακή αύξηση των κρουσμάτων το επόμενο διάστημα λόγω της Όμικρον, προβλέπει η Ματίνα Παγώνη.

«Βλέπω μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά» δήλωσε  η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας ότι σταδιακά θα αυξηθούν τα κρούσματα καθώς όπως εξήγησε ο κόσμος θα επιστρέψει από διακοπές και τα συμβάντα θα φανούν αυτό το δεκαπενθήμερο.

«Μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων»

Εκτίμησε μάλιστα ότι ο Ιανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι οι δυο μήνες που θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων», σημειώνοντας ότι μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων αλλά σταδιακά.

«Το 15.000 το θεωρώ υπερβολικό», πρόσθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Για την μετάλλαξη Όμικρον είπε ότι τα στοιχεία είναι από την Ευρώπη και από τη Αφρική και οι ασθενείς που καλούνται να διαχειριστούν στα νοσοκομεία είναι «Δέλτα».

«Όποιος έχει συνάχι δεν σηκώνεται να πάει στη δουλειά του γιατί τα συμπτώματα της Όμικρον είναι πολύ απλά.Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι μας», εξήγησε η κ. Παγώνη.

in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα