“Πάλι” – Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Παπαματθαίου κυκλοφόρησε!
Πριν από λίγες ώρες, ο Λαρισαίος ερμηνευτής Μιχάλης Παπαματθαίου παρουσίασε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Πάλι» από τη HEAVEN Music, συνοδευόμενο από ένα ατμοσφαιρικό βίντεο κλιπ. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα, μέσα σε ένα σκηνικό ομίχλης, που ενισχύει το μελαγχολικό ύφος του κομματιού.
Το τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλαντζή, μιλά για την απώλεια, τη νοσταλγία και την αγάπη που δεν ξεχνιέται.
Οι στίχοι του:
Ξεφύλλισα χαράματα παλιές φωτογραφίες,
Οι σκέψεις που με κλάματα θυμίζουν ιστορίες,
Τα όνειρά μας πέταξα μαζί με κάτι σκέψεις,
Μα ποτέ δε θα πιστέψεις πόσο πολύ σ’ αγάπησα.
Πάλι, με πιάνουν τα κλάματα,
Πάλι, μου λείπεις χαράματα,
Πάλι, σε βλέπω κατάματα,
Και μου λες πως είσαι σε μαύρο χάλι.
Πάλι, με πιάνουν τα κλάματα,
Πάλι, μου λείπεις χαράματα,
Πάλι, σε βλέπω κατάματα,
Και σου λέω πως είσαι καψούρα μεγάλη.
Θυμάμαι που καθόμασταν πιασμένοι χέρι-χέρι,
Πώς ήμασταν, πώς γίναμε θυμίζουμε δύο ξένοι,
Τα όνειρά μας πέταξα μαζί με κάτι σκέψεις,
Μα ποτέ δε θα πιστέψεις πόσο πολύ σ’ αγάπησα.
Η παραγωγή και η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ ανήκουν στον Θέμη Κοπαρανίδη, ο οποίος ανέλαβε επίσης τη μίξη, το mastering και την ηχογράφηση όλων των οργάνων (κιθάρα, ντραμς, μπάσο).
Το «Πάλι» είναι ένα τραγούδι γεμάτο συναίσθημα, που συνοδεύεται από ένα άκρως ταιριαστό οπτικό αποτέλεσμα. Κυκλοφορεί τώρα και είναι έτοιμο να αγαπηθεί από το κοινό!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

