Την 3η θέση  κατέκτησαν  οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης  του 25ου Δημ. Σχ. Λάρισας, στον  «Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας» – Ελλάδα 2021 που διοργανώνει κάθε χρόνο , η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (ΓΙΕ) σε συνεργασία με τις γαλλόφωνες πρεσβείες στην Ελλάδα και  που απευθύνεται σε μαθητές γαλλικής γλώσσας Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Ελλάδα.

Με τη στήριξη του Διευθυντή κουΤσιτώτα Κων/νου και τηπρωτοβουλία και καθοδηγης της υπευθυνης καθηγήτριας γαλλικών καςΝάρη Χρύσας , οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 25ου Δημοτικού  Σχολείου  Λάρισας , στα πλαίσια του μαθήματος της γαλλικής γλώσσας, που  διδάσκονται κατά το σχολικό τους πρόγραμμα , αποφάσισαν να συμμετέχουν και εργαστούν  συλλογικά στην κατηγορία “Ατλαντίς-Νησιώτικα όνειρα”.

Το θέμα του Εθνικού Διαγωνισμού Γαλλοφωνίας για το 2021 ήταν: «Η δική μας συλλογή ονείρων και ανακαλύψεων», ένας ασυνήθιστος οδηγός εξερεύνησης της μυστικής μας Ελλάδας, στα γαλλικά.

Ο διαγωνισμός  που απευθύνονταν  σε μαθητές γαλλικής γλώσσας απ΄όλη την Ελλάδα, ενισχύει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργικότητα των μαθητών και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία εφαρμογής στην πράξη των γνώσεών τους στη γαλλική γλώσσα με διασκεδαστικό τρόπο, ακολουθώντας άλλες μεθόδους από εκείνες της παραδοσιακής διδασκαλίας.