ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΠανηγυρίζει το εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου στο Αμαξοστάσιο του...

Πανηγυρίζει το εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου στο Αμαξοστάσιο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Την Πέμπτη 8 Μαΐου 2025 το απόγευμα και ώρα 18:30, θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός καθώς επίσης και την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 το πρωί ώρα 07:30 θα τελεσθεί πανηγυρική θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας στο εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου στο αμαξοστάσιο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας (όπισθεν γηπέδου Αλκαζάρ, θέση Σκοπευτηρίου).

Ο Άγιος είναι ο προστάτης των αυτοκινητιστών και οδηγών και γι’ αυτό το λόγο ο ναός είναι αφιερωμένος στη χάρη του.

Το Δ.Σ του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Α.Ε καλεί τους πιστούς, τους φορείς της πόλης και ιδιαίτερα τον κλάδο των αυτοκινητιστών Δ.Χ να τιμήσουν με την παρουσία τους την μνήμη του Αγίου Χριστόφορου.

Η μεταφορά του κοινού θα γίνεται δωρεάν με αστικά λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρούν συνεχώς από την Κεντρική Πλατεία.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα