Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Ατρόμητου, Σάββας Παντελίδης, για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1.

Αναλυτικά ο Σάββας Παντελίδης:
Για το πρώτο γκολ που ήρθε μετά από λάθος:
«Είναι κομβικό όταν προηγείται ο αντίπαλος από λάθος αλλά πιστεύω πως ήταν συνέπεια του πρώτου ημιχρόνου που δεν θυμάμαι να ήμασταν στο γήπεδο. Δεν έχω να πω τίποτα για το πρώτο ημίχρονο, με άφησε έκπληκτο με κακές εντυπώσεις, ήμασταν ασύνδετοι χωρίς πάθος ότι δουλέψαμε δεν έγινε και αντίπαλος πάταγε καλύτερα. Στο δεύτερο ήμασταν μια διαφορετική ομάδα το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε ήταν η ισοπαλία οτιδήποτε άλλο θα ήταν άδικο. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο αλλά το πρώτο πρέπει να μας διδάξει πράγματα». 
Για την ψυχολογία: 
«Είναι η πρώτη ισοπαλία από την στιγμή που έχω έρθει στην ομάδα στα προηγούμενα παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε τη νίκη σήμερα στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε κάκιστα αλλά πήραμε το βαθμό».
Για το γεγονός ότι χάθηκε η εξάδα: 
«Δεν είμαστε μια ομάδα που μπορεί να μείνει εκεί θέλουμε να εξελισσόμαστε σιγά-σιγά θα παίξουμε καλύτερα, χρειαζόμαστε αποτελέσματα».

ΠΗΓΗ: aelole.gr