Στη μεγάλη επιτυχία που έχει σημειώσει ήδη η Λάρισα τη φετινή σεζόν, που από το φάσμα του υποβιβασμού βρέθηκε στα ημιτελικά το ελληνικού πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της Λάρισας στη συνέντευξη Τύπου για τα ημιτελικά των πλέι οφ:«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ζούμε ένα όνειρο και στην ομάδα και στην πόλη, είναι πολύ μεγάλο. Θέλαμε να κερδίσουμε και στον κόσμο της Λάρισας. Και τώρα καταφέραμε να κάνουμε. Στόχος είναι να απολαύσουμε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Και μία νίκη θα είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς.

Οι αλλαγές των ξένων άλλαξαν επίπεδο την ομάδα. Παρά κάποιους τραυματισμούς, δείξαμε συνέπεια και φτάσαμε στον τελικό στόχο των πλέι οφ. Θέλαμε να αποφύγουμε στα προημιτελικά Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, κερδίσαμε και μια πολύ καλή και σταθερή ομάδα όπως ο Κολοσσός. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και διάθεση».

sdna.gr