Ούτε η βροχή κατάφερε αυτή τη φορά να αναβάλει την εντυπωσιακή συναυλία της ΚΛΙΑΦΑ στον Μύλο Ματσόπουλου το βράδυ του Σαββάτου.

Παρά το γεγονός ότι μία ώρα πριν από την έναρξη του σόου η βροχή έπεφτε δυνατή, η συναυλία ξεκίνησε τελικά λίγο μετά τις 9 με ένα πλήθος περίπου 6.000 θεατών να συρρέει στο Πάρκο Ματσόπουλου για να παρακολουθήσει μια φαντασμαγορική γιορτή προσφορά της εταιρείας ΚΛΙΑΦΑ στους φίλους της.

Ο ενθουσιασμός ήταν τέτοιος που η Έλενα Παπαρίζου έμεινε στη σκηνή περίπου δυόμιση ώρες, με τον Κώστα Καραφώτη να την διαδέχεται αμέσως μετά.

Στο χώρο υπήρχαν ειδικά μπαρ που είχε ετοιμάσει η εταιρεία, προσφέροντας δωρεάν αναψυκτικά σε όσους πήγαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Τις εντυπώσεις, εκτός από τον «βυσσινάδο», την πανύψηλη μασκότ, έκλεψε ο αστροναύτης (από την τηλεοπτική διαφήμιση της ΚΛΙΑΦΑ) η φωτογραφία του οποίου, σε φυσικό μέγεθος αλλά χωρίς κεφάλι, επέτρεπε στον καθένα να φωτογραφίζεται…μέσα στο σκάφανδρο.

Η εκδήλωση διακόπηκε απότομα, περίπου σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν στο χώρο εμφανίστηκε η αστυνομία η οποία επικαλούμενη καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας ζήτησε να σταματήσει η μουσική, όπως και έγινε.

Η απρόσμενη διακοπή είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Πάλλα η οποία μαζί με το Κώστα Καραφώτη και την ορχήστρα του Μουσείου Τσιτσάνη, ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν το αφιέρωμα στον Τσιτσάνη, τον Μητροπάνο και τους άλλους Τρικαλινούς δημιουργούς.

Λ.Ε. trikalaenimerosi.gr