Οι αστυνομικές Αρχές του Σίδνεϊ εντόπισαν τα άψυχα σώματα των Asra Abdullah Alsehli, 24 ετών, και Amaal Abdullah Alsehli, 23 ετών, στις 7 Ιουνίου, ενώ είχαν να δώσουν μέρες σημεία ζωής.

«Μετά από εκτενή έρευνα, οι ντετέκτιβ δεν κατάφεραν να εξακριβώσουν πώς πέθαναν οι γυναίκες» αναφέρθηκε σε σχετική ενημέρωση από την αστυνομία.

Η αστυνομία εκτιμά πως οι δύο γυναίκες ήταν νεκρές μέρες πριν τον εντοπισμό τους και χαρακτήρισαν τις συνθήκες θανάτου τους «παράξενες» καθώς δεν έφεραν κανένα εμφανές τραύμα.

Έτσι, οι Αρχές έκανα δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους. «Οι ντετέκτιβ ενδιαφέρονται να μιλήσουν με όποιον μπορεί να έχει δει ή μπορεί να έχει πληροφορίες για τις κινήσεις των γυναικών τις ημέρες που προηγήθηκαν των θανάτων, που, πιστεύουμε, ότι έλαβαν χώρα στις αρχές Μαΐου» είπε η ντετέκτιβ, Claudia Allcroft.

Η ντετέκτιβ ανέφερε πως μόνο δύο άτομα επικοινώνησαν με την αστυνομία και πιστεύεται πως οι αδερφές ήταν ιδιαίτερα κλειστοί χαρακτήρες.

«Η κοινότητα του Μπέργουντ, όπου ζούσαν οι γυναίκες είναι μια μικρή και ελπίζουμε ότι κάποιος μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει τους ερευνητές μας» δήλωσε η Allcroft. «Τα κορίτσια ήταν 23 και 24 ετών και πέθαναν μαζί στο σπίτι τους. Δεν γνωρίζουμε την αιτία θανάτου και είναι ασυνήθιστο λόγω της ηλικίας τους και της φύσης του θέματος» συμπλήρωσε.

Για την ώρα αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις ελπίζοντας πως θα δώσουν «φως» στην υπόθεση.

ιν.γρ