ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΠερισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας από 40 επιχειρήσεις ...

Περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας από 40 επιχειρήσεις στην 49η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Λάρισα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Επιτόπου αρχικές συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους και χιλιάδες ευκαιρίες απασχόλησης, αναμένουν τους πολίτες που αναζητούν δουλειά, στην 49η «Ημέρα Καριέρας», που διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στη Λάρισα.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial (Φαρσάλων 182, 413 35) από τις 10:00 έως τις 18:00, έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 40 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους και αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό, από όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης, για περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας.

Η είσοδος είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-larisa-2026    

Επίσης, οι πολίτες θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ), ώστε να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας, καθώς και για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη ΜΕΜΜΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dypa.gov.gr/memme

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ βρίσκονται στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα