ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΠέθανε από κορωνοϊό ψάλτης από τον Αγ. Γεώργιο Φερών...

Πέθανε από κορωνοϊό ψάλτης από τον Αγ. Γεώργιο Φερών – Χαροπαλεύει ιερέας αρνητής της πανδημίας και των εμβολίων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών χτυπημένος από κορωνοϊό ο ψάλτης ιερού ναού του Αγ. Γεωργίου Φερών, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται μέλος της οικογένειάς του.

Την ίδια ώρα στη ΜΕΘ του “Αχιλλοπουλείου” βρίσκεται ο 70χρονος ιερέας, ο οποίος δήλωνε φανατικός αρνητής της πανδημίας, νόσησε και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή. Μάλιστα, για την περίπτωσή του είχαν γίνει καταγγελίες από πιστούς, οτι τους απαγόρευε να φορούν μάσκα κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, ενώ ήταν μέλος του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι οτι δεν νόσησε μόνος, αλλά στο Νοσοκομείο βρίσκεται και μέλος της οικογένειάς του.

thenewspaper.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα