ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΠνίγηκε 64χρονος τουρίστας στην περιοχή Αλυκανάς της Ζακύνθου

Πνίγηκε 64χρονος τουρίστας στην περιοχή Αλυκανάς της Ζακύνθου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/6), από τη θαλάσσια περιοχή του Αλυκανά στη Ζάκυνθο, ένας 64χρονος Βρετανός τουρίστας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι λουόμενοι ενημέρωσαν τις αρχές και άμεσα έφτασαν στο σημείο Λιμενικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον λουόμενο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα του συμβάντος, δηλαδή περίπου στις 9.15 το πρωί, δεν υπήρχε στο σημείο ναυαγοσώστης.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Η είδηση μεταδόθηκε και από την Daily Mail, η οποία στο άρθρο της κάνει αναφορά και στον πρόσφατο θάνατο ενός ακόμη Βρετανού τουρίστα στη Ρόδο, όταν τον χτύπησε κεραυνός.

Συγκεκριμένα, το μοιραίο συνέβη την ώρα που ο νεαρός, ηλικίας 26 ετών έκανε σερφ στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Αγάθης.

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν άσχημες καθώς έβρεχε πολύ και έπεφταν κεραυνοί και παρά της εκκλήσεις όσων βρίσκονταν στην παραλία ο 26χρονος δεν βγήκε από το νερό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Ο Βρετανός  Scott Seddon κινηματογραφήθηκε να γελάει και να αστειεύεται με έναν στενό του φίλο καθώς έβγαινε από τη θάλασσα, λίγα λεπτά πριν τον χτυπήσει κεραυνός και τον σκοτώσει» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο της Daily Mail.

Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει και το βίντεο λίγα δευτερόλεπτα πριν τον χτυπήσει ο κεραυνός.

Πηγη: in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα