Συνεχίστηκαν με επιτυχία στη Μελία του Δήμου Κιλελέροι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μελίας υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Την εκδήλωση,η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του καλοκαιριού χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Θ. Νασιακόπουλος, οι Βουλευτές Μ. Χαρακόπουλος και Ε. Λιακούλη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος και μέλη του Συλλόγου.

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Τ. Τσινούλης, Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και Αλ. Χονδρονάσιος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ελ. Ζωιοπούλου, Γ. Κουκούτσης και Γ. Ακριβούλης,και οι πρόεδροι των ΤΣ των Κοινοτήτων Μελίας, Κιλελέρ και Πλατυκάμπου Α. Χιωτάκης, Θ. Ζιόμπουρας και Γ. Νταλαμπύρας και τα μέλη του ΤΣ ΜελίαςΑρ. Αμδίτη, Αθ. Γαρυφαλλόπουλος, Ι. Παραπανήσιος και Δ. Αγγελακόπουλος.

Χόρεψαν τα Παραδοσιακά συγκροτήματα των Συλλόγων Μελίας, Κιλελέρ και Νεάπολης Λάρισας.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Πέμπτη 21 Ιουλίου με τη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στην Πλατεία της Νίκαιας και την Παρασκευή 22 Ιουλίου με μουσικοχορευτική βραδιά στην πλατεία της Γλαύκης.