Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Αναργύρων διοργανώνει την «7η Γιορτή Θερισμού» την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 21:00 στην πλατεία του χωριού.

Θα εμφανιστούν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισας «ο Άγιος Νικόλαος» και του Συλλόγου Ποντίων Ν. Λάρισας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλελέρ και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου. Με την υποστήριξη της Τοπικής κοινότητας αγίων Αναργύρων.

 

-Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ομορφοχωρίου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ διοργανώνει διήμερες Πολιτιστικές εκδηλώσεις την Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Ιουνίου με ώρα έναρξης 21:00 με θέμα «100 χρόνια από τη Μικρασιάτικη καταστροφή».

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Παρουσίαση παιδικού χορευτικού τμήματος Μ.Ε.Σ Ομορφοχωρίου.  Χοροδιδάσκαλος  Παναγιώτης Καραβιδές

Ακολουθεί λαϊκό γλέντι.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Χορευτική παράσταση. Χοροδιδάσκαλος Ειρήνη Ροδιτάκη

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιάτικη καταστροφή. Εισηγητής Μάξιμος Χαρακόπουλος

Παρουσίαση χορευτικών τμημάτων:

Εφηβικό τμήμα Μ.Ε.Σ Ομορφοχωρίου και Πολιτιστικού Συλλόγου  Μικρασιατών Ν. Λάρισας. Χοροδιδάσκαλος Παναγιώτης Καραβιδές

Ένωση Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Λάρισας «Οι Ακρίτες»-Χοροδιδάσκαλος Άννα Κωνσταντινίδου

Ακολουθεί λαϊκό γλέντι.

 

 

-Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ παρουσιάζει τη θεατρική κωμωδία «Πάπια με πετροκέρασα» την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου με ώρα έναρξης 21:15, στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου Νίκαιας. Είσοδος ελεύθερη. Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.