Την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ανακοίνωσε ο Άγγελος Βέρτζος που στη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και στην ΑΕΛ. Ο Άγγελος Βέρτζος, γεννήθηκε στις 27 Μαΐου του 1983 και ξεκίνησε την καριέρα από τον Αθηναϊκό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα με τα χρώματα των Πανηλειακού, Προοδευτικής, Αγίου Δημητρίου, Βέροιας, Δόξα Δράμας, Απόλλων Σμύρνης, Νίκης Βόλου, ΑΕΛ, Τρικάλων, Κέρκυρας, Διαγόρα Ρόδου, Α.Ο. Ύπατου και Μαγνησιακό. Ο 40χρονος επισημοποίησε την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ποστάροντας ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά:

Τα τελευταία χρόνια φοβόμουν στην ιδέα ότι έρχεται το τέλος.

Έλεγα είναι περίεργο για έναν άνθρωπο που είναι από 8,5 χρονών στα γήπεδα, να έκανε σχεδόν τα όνειρα του πραγματικότητα και τώρα πρέπει να πει τέλος.

Για ένα περίεργο λόγο όμως νιώθω πολύ όμορφα, νιώθω ότι φεύγω γεμάτος. Στα 22 χρόνια που παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο οι λύπες είναι περισσότερες από τις χαρές, αλλά οι όμορφες στιγμές είναι πιο δυνατές και τις θυμάσαι πιο έντονα.

Αν ξεκινήσω να ευχαριστήσω ομάδες και ανθρώπους θα χρειαστώ τόμους, άλλωστε ξέρουν αυτοί που συνεργάστηκαν μαζί μου τι άνθρωπος είμαι και πως λειτουργώ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

Οφείλω να ευχαριστήσω μια ομάδα που μ’ έκανε να νιώσω ποδοσφαιριστής (ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ). Ήμουν 27 χρονών, όλοι μου είχαν γυρίσει την πλάτη. Δυο άνθρωποι, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ (Γενικός αργηχος) και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (Προπονητής) μου δώσανε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας και αργότερα Αρχηγός της στην Α εθνική (ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ) μετά από 17 χρόνια!!!

Ο φίλαθλος κόσμος να ζει και να αναπνέει για κάθε Κυριακή (απλά υπέροχος). Εκτιμώ ιδιαίτερα τους συμπαίκτες με μεγάλη προσωπικότητα που με βοήθησαν πώς να λειτουργώ στο ποδόσφαιρο. Ολα αυτά με κρατήσανε ρομαντικό μέχρι και σήμερα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!ΠΗΓΗ aelole.gr