Σοβαρό κίνδυνο διατρέχουν οι διερχόμενοι από την επ.ο. Γιάννουλης – Αμπελώνα, οδηγοί, ειδικά τις βραδινές ώρες εξαιτίας της συχνής διέλευσης από το οδόστρωμα μεγάλων αγριογούρουνων που είναι βέβαιο ότι έχουν εγκατασταθεί στην ευρύτερη περιοχή.
Οπως ανέφεραν αναγνώστες του paidis.com σχεδόν κάθε βράδυ τα μεγαλόσωμα αγριογούρουνα διασχίσουν το δρόμο σε αγέλη 5 – 6 ζώων κι ο κίνδυνος κάποιος οδηγός να πέσει με το όχημά του στο κοπάδι με απρόβλεπτες συνέπειες για τους επιβαίνοντες στο όχημα και για το όχημα είναι μεγάλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες αγέλες αγριογούρουνων διασχίζουν τους δρόμους Τυρνάβου Λάρισας και Αμπελώνα Τυρνάβου γεγονός που μαρτυρά ότι η ευρύτερη περιοχή είναι έδρα κοπαδιών αγριογούρουνων.
Αν μη τι άλλο απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς και σίγουρα τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων κυκλοφορίας για να αποφευχθούν ατυχήματα.

