Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα, με τον Γιώργο Λιάγκα να να εκνευρίζεται με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν όταν, κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός στο «Πρωινό» για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, εμφανίστηκαν οι συγγενείς της και του επιτέθηκαν λεκτικά και με έντονες χειρονομίες. Λίγα λεπτά αργότερα, συνδέθηκε ζωντανά και η «Super Κατερίνα», με την δημοσιογράφο της εκπομπής να προσπαθεί να βάλει το κινητό της στο αφτί του Πέτρου Κουσουλού και να παίρνει θέση δίπλα του με το μικρόφωνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε αν συγκρατήσει τα νεύρα του και διέκοψε τη σύνδεση. «Μην το κάνετε αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή. Είναι ντροπή όλο αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή! Πάρτε το! Δεν θέλω αυτή τη δημοσιογραφία! Πάρτε το! Παρακαλώ πολύ πάρτε το! Όλο το ξεφτιλίκι αυτό! Να πάνε να του χώνουνε μικρόφωνα, τηλέφωνα δεν το δέχομαι εγώ! Πάρτε το δικό σας! Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση. Κόντρες έριδες και κατιναριό! Να το κάνουν άλλοι, όχι εγώ!», είπε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

Από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου έχοντας καταλάβει το λάθος της εκπομπής της είπε: «Μιλούσε σε άλλο κανάλι, συμβαίνουν κι αυτά. Ήταν ζωντανή σύνδεση; Δεν το κατάλαβα παιδιά, δεν είναι σωστό για τους άλλους, εντάξει. Με συγχωρείτε λίγο παιδιά! Ψυχραιμία και πάνω! Δεν το κατάλαβα ότι ήταν σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους! Συγγνώμη ζητάω και από τον Γιώργο Λιάγκα και από τον συνάδελφο. Δεν το κατάλαβα ότι ήταν live, συγγνώμη!».

BINTEO

gazzetta.gr