ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΡούλα Πισπιρίγκου: Εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Εντολή για το άνοιγμα του μνήματος της 9χρονης Τζωρτζίνας με σκοπό να ανασυρθεί το τάμπλετ με το οποίο ετάφη το κοριτσάκι, έδωσε η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της.

Η δικαστική λειτουργός μετά την επίσημη επιβεβαίωση που έδωσε χθες ο πατέρας του παιδιού ότι η μητέρα τοποθέτησε στο φέρετρο το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, διέταξε το άμεσο άνοιγμα του τάφου για να αφαιρεθεί το αντικείμενο , το οποίο ταχύτατα θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν, κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

newsbeast.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα