ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣε 9 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε 19χρονος για τον άγριο...

Σε 9 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε 19χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου στα Μεσάγγαλα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 9 ετών καταδικάστηκε 19χρονος από τα Τρίκαλα για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού ηλικιωμένου στα Μεσάγγαλα, περιστατικό που είχε σημειωθεί το περασμένο καλοκαίρι και είχε προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr το Τριμελές Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καρδίτσας επέβαλε στον νεαρό ποινή 8 ετών κάθειρξης για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, καθώς και 1 έτος φυλάκισης για οπλοχρησία.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν κατά τη διαδικασία, ο 19χρονος επιτέθηκε χωρίς εμφανή αιτία στον ηλικιωμένο άνδρα την ώρα που εκείνος πραγματοποιούσε τον πρωινό του περίπατο στα Μεσάγγαλα. Από τον βίαιο ξυλοδαρμό, το θύμα υπέστη σοβαρά κατάγματα και βαριές σωματικές κακώσεις.

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο αποτέλεσε το γεγονός ότι ο δράστης χρησιμοποίησε τη ράβδο (μπαστούνι) του ίδιου του ηλικιωμένου για να τον χτυπήσει, γεγονός που οδήγησε και στην καταδίκη του για οπλοχρησία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος νεαρός είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, καθώς πριν από περίπου δύο χρόνια είχε εμπλακεί σε περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος του Τρικαλινού δικηγόρου Άρη Μερεντίτη.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, ο 19χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές για την έκτιση της ποινής του.

trikalaopinion.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα