ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣε διαθεσιμότητα ο καρδιοχειρουργός για το φακελάκι των 2.500...

Σε διαθεσιμότητα ο καρδιοχειρουργός για το φακελάκι των 2.500 ευρώ – «Λυπούμαι που ασυνείδητοι εκμεταλλεύονται τους ασθενείς» λέει ο Γεωργιάδης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε μέσω ανάρτησής του την υπόθεση σύλληψης καρδιοχειρουργού στη Λάρισα, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να λαμβάνει «φακελάκι» ύψους 2.500 ευρώ από ασθενή.

Όπως ανέφερε, ο συγκεκριμένος γιατρός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία του ακυρώθηκαν. Υπογράμμισε επίσης ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σημειώνοντας πως αν επιβεβαιωθεί η καταγγελία, πρόκειται για απαράδεκτη και ντροπιαστική πράξη – όχι μόνο για τον ίδιο τον γιατρό, αλλά και για οποιονδήποτε ενεργεί με τον ίδιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη

Χθες συνελήφθη, μετά από καταγγελία ασθενούς, καθηγητής καρδιοχειρουργός στο ΠΓΝ Λαρίσης, διότι ζήτησε 2.500€ από ασθενή για να πραγματοποιήσει προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και ακυρώσαμε όλα τα χειρουργεία του.

Λυπούμαι πραγματικά που ενώ έχουμε δώσει ήδη και την δυνατότητα άσκησης παραλλήλου ιδιωτικού έργου και επιπλέον χρήματα με τα απογευματινά χειρουργεία, υπάρχουν ακόμη ασυνείδητοι γιατροί που εκμεταλλεύονται την δύσκολη στιγμή των ασθενών και των οικογενειών τους. Δεν έχουν καμία θέση στο ΕΣΥ αυτοί οι λίγοι επίορκοι! Εάν αποδειχθεί αυτή η καταγγελία, πραγματικά Ντροπή του και σε όποιον άλλον το κάνει.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα