ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΣεισμός 3,2 Ρίχτερ στη Ρόδο

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στη Ρόδο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Εκτός από τη φωτιά που κατακαίει τη Ρόδο στο νησί σημειώθηκε και σεισμός τα ξημερώματα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, η σεισμική δόνηση είναι μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 2:36 σε θαλάσσιο χώρο ανατολικά-νοτιοανατολικά της Ρόδου.

Πού εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού

Το εστιακό βάθος του σεισμού σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ήταν στα 33,5 χλμ.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 44 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Λίνδου, δηλαδή μίας εκ των περιοχών που δοκιμάζονται από τη φωτιά.

Ευτυχώς, σύμφωνα με μαρτυρίες ο σεισμός δεν έγινε αισθητός στο νησί, το οποίο εξακολουθεί να δίνει μάχη με την πύρινη λαίλαπα καθώς η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Πηγη: in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα