Βανδάλισαν επιχείρηση. Απίστευτο; Ίσως, όμως αληθινό!!! Στο κέντρο της Ελασσόνας βανδάλισαν, κατέστρεψαν ολοσχερώς το εσωτερικό της επιχείρησης που είχαν…στήσει (2) φίλοι νεαροί, Ελασσονίτες,προσφέροντας στην τοπική κοινωνία προίόντα φαγητού, σουβλάκια , μπιφτέκια, τόστ αναψυκτικά και ότι άλλο μπορεί να βρεί κανείς σε επιχειρήσεις του είδους, fast food!!
Σήμερα το πρωί (σ.σ. χθες) όσοι Ελασσονίτες βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία αντίκρυσαν ένα θέαμα πρωτόγνωρο για την πόλη, να καταστρέφεται μια επιχείρηση με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με πολλά ερωτηματικά.
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του χώρου, οι ενοικιαστές επειδή δεν είχαν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους σε ότι αφορά την καταβολή του ενοικίου, τους ζήτησε να αποχωρήσουν, και να αφήσουν ελεύθερο τον χώρο.
Μάλιστα όπως μας ενημέρωσε, είχαν έρθει οι σημερινοί ιδιοκτήτες της επιχείρησης σε επαφή με ενδιαφερόμενο να αγοράσει την επιχείρηση τους καταβάλλοντας το ποσό που συμφώνησαν, με το οποίο θα μπορούσαν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους, ή μέρος αυτών, αυτοί μόνο γνωρίζουν.
Την ιδιοκτήτρια του χώρου όμως, την περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, αφού προσερχόμενη στην ιδιοκτησία της, ακόμα και μέχρι αυτή την ώρα η επιχείρηση ανήκει στους ενοικιαστές, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια εικόνα απίστευτη, αδιανόητη τουλάχιστον για τα δεδομένα του τόπου μας.
Εκείνο που προξενεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι η επιχείρηση βρίσκεται μια …ανάσα απο το οικείο Αστυνομικό τμήμα και και παρ΄ολα αυτά δεν έγινε τίποτα αντιληπτό μέχρι το πρωί που οι άνθρωποι άρχισαν να κυκλοφορούν στην πόλη!!
Η επιχείρηση ήταν κατεστραμμένη, λεηλατημένη, βανδαλισμένη…

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγή: ekdosi.gr