Κηδεία Σπύρου Φωκά: Η σύζυγος του Σπύρου ΦωκάΛίλιαν, συντετριμμένη μαζί με την θετή του κόρη, Κωνσταντίνα, ντυμένες στα λευκά και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο ηθοποιό.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν κατά την έξοδο του φέρετρου από την εκκλησία του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών, η Λίλιαν Φωκά το φιλά και στη συνέχεια χορεύει ζεϊμπέκικο και κλαίει. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει τον άνθρωπό της.

«Σε γιορτή πηγαίναμε πάντα. Ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ. Όντως έχουμε μια γιορτή σήμερα. Γιορτάζουμε τον Σπύρο που πετάξει ψηλά», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα η Λίλιαν Φωκά.

«Σήμερα τον γιορτάζουμε, αυτό», είπε με τη σειρά της η κόρη του Κωνσταντίνα, η οποία να θυμίσουμε πως δεν είναι βιολογικό παιδί του αείμνηστου ηθοποιού αλλά την μεγάλωσε με τόση αγάπη που δεν θα ξεχάσει ποτέ η ίδια.

Η σορός του ηθοποιού, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας για αποτέφρωση, σύμφωνα με την επιθυμία του, ενώ αντί στεφάνων η οικογένεια του ηθοποιού επιθυμεί να γίνουν δωρεές στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Δείτε παρακάτω τη σύζυγο του ηθοποιού να χορεύει ζεϊμπέκικο μπροστά το φέρετρό του