ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣτα 3 μέτρα το νερό στα προάστια της Λάρισας

Στα 3 μέτρα το νερό στα προάστια της Λάρισας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σε κατάσταση συναγερμού εξακολουθεί να βρίσκεται η Λάρισα, καθώς η στάθμη του Πηνειού ποταμού τη νύχτα έφτασε κοντά στα 12 μέτρα και δόθηκε ολονύχτια μάχη, προκειμένου το νερό να μην φτάσει μέσα στην πόλη της Λάρισας.

Την ίδια ώρα και στα προάστια της πόλης παρατηρούνται έντονα πλημμυρικά φαινόμενα με σπίτια και επιχειρήσεις να έχουν πλημμυρίσει με λασπόνερα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό που μίλησε στον ΣΚΑΪ η στάθμη των υδάτων σε Γιάννουλη, Άγιο Θωμά, Εργατικές Κατοικίες και Ιπποκράτη έχει ανεβεί στα δυόμιση με τρία μετρά, ενώ το κέντρο της Λάρισα δεν έχει πληγεί.

Ανέφερε ότι σήμερα οι επιχειρήσεις θα επικεντρωθούν στην Πηνειάδα, όπου οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας είναι αποκαρδιωτικές.

 

kosmoslarissa.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα