ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣταμάτησε η κρατική έρευνα για τον Βασίλη στη Λάρισα...

Σταμάτησε η κρατική έρευνα για τον Βασίλη στη Λάρισα – «Δεν θα κλείσει ο φάκελος της αστυνομίας», λέει ο Μπαλάσκας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Μπορεί οι κρατικές έρευνες να σταμάτησαν για τον εντοπισμό του Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος αγνοείται από την παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν βγήκε για έναν περίπατο στην πόλη της Λάρισας και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται, για την αστυνομία ωστόσο η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Ο 39χρονος άνδρας δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από τα συνεργεία που τον αναζητούν στο ποτάμι και όλα τα ενδεχόμενα είναι επάνω στο τραπέζι.

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Open τώρα» δήλωσε ότι ο φάκελος της μυστηριώδους εξαφάνισης του Βασίλη Καλογήρου παραμένει ανοικτός, καθώς είναι αγνοούμενος από άγνωστα αίτια.

«Η κρατική έρευνα σταμάτησε. Η ιδιωτική έρευνα συνεχίζεται στο ποτάμι. Η αστυνομία δεν έχει κλείσει ακόμη το φάκελο για έναν και μόνο λόγο. Διότι είναι μια εξαφάνιση όπου δεν γνωρίζει η αστυνομία εάν είναι νεκρός ο Βασίλης και αν αυτό είναι εγκληματική ενέργεια. Δεν μπορεί να κλείσει να κλείσει και δεν θα κλείσει για είναι αγνοούμενος από άγνωστα αίτια», είπε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

newsbeast.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα