ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣτη Λάρισα έφτασαν σήμερα τα στοιχεία για τον θάνατο...

Στη Λάρισα έφτασαν σήμερα τα στοιχεία για τον θάνατο της 14χρονης μαθήτριας – Ταχύτατες διαδικασίες για ΕΔΕ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ταχύτατες διαδικασίες για την διεξαγωγή της ΕΔΕ διέταξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Στερεάς Φώτης Σερέτης για τον θάνατο της 14χρονης μαθήτριας από κορωνοιό στη Λαμία.

Σήμερα έφτασε στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα στην Καθηγήτρια που έχει οριστεί  να διερευνήσει τα αίτια θανάτου του παιδιού ο σχετικός φάκελος με το ιατρικό ιστορικό από το Νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε έναν περίπου μήνα και εφόσον βγουν και οι ιστολογικές εξετάσεις θα υπάρξει το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε το παιδί τη ζωή του.

tvstar.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα