ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣτις 19 Σεπτεμβρίου η 23η Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών στη...

Στις 19 Σεπτεμβρίου η 23η Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών στη Λάρισα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Την  23η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λαρισαίων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025, στο Α΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Ο Δήμος Λαρισαίων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε φορείς και συλλόγους για τη συμμετοχή τους στην 23η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ως την ύψιστη πράξη αλληλεγγύης, που σώζει ζωές.

Σύλλογοι εθελοντών αιμοδοτών της Λάρισας, αλλά και Σύλλογοι πολιτιστικοί, αθλητικοί, καθώς και φορείς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Λαμπαδηδρομία, είτε ως λαμπαδηδρόμοι ή στις εκδηλώσεις που θα γίνουν την ημέρα της λαμπαδηδρομίας,  μπορούν να στείλουν το αίτημα συμμετοχής τους, στο email: dhmsxes@larissa.gov.gr (για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2413.500.228, κα. Χρύσα Τζιαστούδη).

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα