ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣτο Μελισσοχώρι η Χριστίνα Κοντογιάννη

Στο Μελισσοχώρι η Χριστίνα Κοντογιάννη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google
Με πλήθος κόσμου, κυρίως αγροτικού, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στο Μελισσοχώρι, η Γεωπόνος M.Sc. πολιτευτής Λάρισας της “Ελληνικής Λύσης –  Κυριάκος Βελόπουλος”κυρία Χριστίνα Κοντογιάννη, στο πλαίσιο της χοροεσπερίδας που διοργάνωσε ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ Μελισσοχωρίου.
Ιδιαίτερη χαρά της Σαρακατσάνας κεντρικής καλλιτέχνιδος Γιώτας Γρίβα να συναντήσει και να συνομιλήσει με την επίσης Σαρακατσάνα και πρώην Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας κυρία Χριστίνα Κοντογιάννη. Η βραδιά λειτούργησε ως μια μικρή και απαραίτητη βαλβίδα εκτόνωσης της συσσωρευμένης πίεσης λόγω των πολλών κακών κυβερνητικών πρακτικών απέναντι στον αγροτικό κόσμο και όχι μόνο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα