ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΣτο τραπέζι του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων ΕΕ φέρνει ο...

Στο τραπέζι του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων ΕΕ φέρνει ο Ν. Δένδιας την τουρκική προκλητικότητα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ θα συμμετάσχει σήμερα, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτρτικών.

Στο περιθώριο του Συμβουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει πρωινό εργασίας στη Λίβυα ομόλογό του Νάιλα ελ-Μανγκούς (Najla El Mangoush), με τη συμμετοχή και άλλων ΥΠΕΞ των κρατών-μελών ΕΕ.

Ο υπουργός Εξωτερικών, υπό το λήμμα «τρέχουσες υποθέσεις», αναμένεται να αναφερθεί στις προκλητικές και παράνομες ενέργειες της Τουρκίας.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει, επίσης, τα κατωτέρω θέματα: Εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια υπό το φως της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων, σχέσεις ΕΕ – Κόλπου, Ανατολική Εταιρική Σχέση, Αιθιοπία, Τυνησία, Αφγανιστάν, Νικαράγουα, καθώς και κλιματική διπλωματία.

Σχετική είδηση: Θωρακισμένη η Ελλάδα έναντι των τουρκικών προκλήσεων – Η ατζέντα των διπλωματικών κινήσεων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Πηγη: ert.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα