ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣύλλογος Εργαζομένων ΕΦΚΑ στη Λάρισα: Η περιουσία του e-ΕΦΚΑ...

Σύλλογος Εργαζομένων ΕΦΚΑ στη Λάρισα: Η περιουσία του e-ΕΦΚΑ ανήκει στους ασφαλισμένους – Διεκδικούμε σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με τις διεκδικήσεις του Δήμου για την παραχώρηση του ιδιόκτητου
οικοπέδου του e-ΕΦΚΑ, ο Σύλλογος Εργαζομένων ξεκαθαρίζει και επισημαίνει:

• Προστασία της περιουσίας του e-ΕΦΚΑ: Η περιουσία του Φορέα έχει αποκτηθεί με τις εισφορές των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Λειτουργεί ως εγγύηση για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος και της κοινωνικής ασφάλισης.
• Τέλος στα ακατάλληλα κτίρια και τα ενοίκια: Οι υπηρεσίες μας στεγάζονται σήμερα σε ακατάλληλα και επικίνδυνα κτίρια, την ώρα που ο Φορέας πληρώνει υπέρογκα ενοίκια. Το οικόπεδο πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση ενός σύγχρονου, ιδιόκτητου κτιρίου.
• Σεβασμός στους εργαζόμενους και τους πολίτες: Η ανέγερση ενός νέου σύγχρονου κτιρίου θα βελτιώσει ριζικά την εξυπηρέτηση του κοινού, εξασφαλίζοντας προσβασιμότητα, λειτουργικού χώρους και επαρκείς χώρους στάθμευσης.

Καλούμε τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ να προστατεύσει την περιουσία του Ταμείου.

Ζητάμε την άμεση αξιοποίηση του οικοπέδου για τις στεγαστικές ανάγκες του Φορέα, προς όφελος των εργαζομένων και των ασφαλισμένων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης Σιμόπουλος Παρθένα Σαββίδου

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα