Τα νέα μοντέλα που παρουσιάζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες εντυπωσιάζουν τους οδηγούς, οι οποίοι έχουν πλέον μια διαφορετική οδηγική εμπειρία σε σχέση με μερικά χρόνια πριν, έχοντας στη διάθεσή τους εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα.

Ωστόσο, δεν «χαίρονται» όλοι με τη ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη των αυτοκινήτων και τα νέα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Παγίδες θανάτου τα supercars

Όπως αναφέρει το Car & Motor, σε έρευνα που έκανε η αμερικανική εταιρεία Focus Advisors, η τεχνολογική εξέλιξη των αυτοκινήτων αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά όλα τα μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Σύμφωνα με την έρευνα, λόγω της τεχνολογίας που ενσωματώνουν τα νέα οχήματα, οι μικρές επιχειρήσεις –όπως είναι τα συνεργεία της… γειτονιάς, όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε στην Ελλάδα- θα οδηγηθούν στο κλείσιμο, καθώς δεν θα μπορέσουν να υποστηρίξουν την απαιτούμενη εκπαίδευση, αλλά και το κόστος του τεχνολογικού εξοπλισμού που θα απαιτείται.

Αντίθετα, η έρευνα αυτή δείχνει την άνοδο στην… πελατεία που αναμένουν οι κάθετες μονάδες των αντιπροσωπειών, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύουν το προσωπικό τους, αλλά και να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να εξυπηρετήσουν τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Πηγη: in.gr