Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στους Σπαρτιάτες. Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα με την οποία γνωστοποιεί ότι θέτει εαυτόν εκτό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών έστειλε την Κυριακή ο βουλευτής Λάρισας, Κωνσταντίνος Φλώρος.

“Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, αναφέρει.

“Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με -Greek Mafia-, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι” σημειώνει στην επιστολή του ο κ. Φλώρος.

Χθες είχε ανεξαρτητοποιηθεί ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του κόμματος Β. Στίγκας έχει διαγράψει ήδη τρεις βουλευτές. Πρόκειται για τους Κόντη, Δημητροκάλη και Χατζηβαρδά. Η Κ.Ο. είχε απομείνει με 9 βουλευτές, οι οποίοι μειώνονται στους επτά με τις αποχωρήσεις Μανούσου και Φλώρου. Αν η δύναμη της ΚΟ πέσει κάτω από πέντε, τότε αυτομάτως διαλύεται.

Η επιστολή Φλώρου

Υπό διάλυση οι Σπαρτιάτες: Εφυγε και άλλος βουλευτής - Ο Στίγκας ετοιμάζεται να καταθέσει στον Άρειο Πάγο

Στίγκας: Θα καταθέσω την Τρίτη στοιχεία στην εισαγγελέα

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Χρήστος Στρατουλάκος από τον Πύργο, ο Βασίλης Στίγκας βρέθηκε σήμερα στην πρωτεύουσα του νομού Ηλείας και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου για να παρακολουθήσει την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη.

Μετά τη λειτουργία, ο Βασίλης Στίγκας εξέφρασε αισιοδοξία ότι δεν θα διαλυθεί η ΚΟ των Σπαρτιατών.

Όσο για την κλήση του την Τρίτη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου είπε ότι θα βρεθεί κανονικά στον Άρειο Πάγο την Τρίτη το πρωί και θα καταθέσει ό,τι στοιχεία έχει στη διάθεσή του.

“Μιλάω με αρκετούς βουλευτές, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με κάποιους, δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς, αλλά ας περάσουν λίγο οι μέρες να πάω στην εισαγγελέα, να πούμε κάποια πράγματα, και θα δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε”, δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι χτες υπήρξε παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, με κλήση του κ. Στίγκα την Τρίτη στις 10 το πρωί μετά τις δημόσιες καταγγελίες του για την ύπαρξη έκνομων δράσεων στους κόλπους του κόμματός του.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη διέταξε προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τα καταγγελλόμενα από τον πρόεδρο των Σπαρτιατών και μάλιστα η έρευνα θα διενεργηθεί από την ίδια.

thessaliatv.gr