Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στη Θεσσαλία, ενώ σε αρκετές περιοχές το πέταγμα του αετού θα είναι υπό βροχή. Σύμφωνα με το Λαρισαίο μετεωρολόγο Φάνη Τακούδη, μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς ΔΣευτέρας θα έχουμε συννεφιές και από το απόγευμα αναμένονται ασθενίς βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Μάλιστα το meteo.gr δείχχνει χιονόπτωση από τα μεσάνυχτα της Καθαρα΄ς Δευτέρας προς ξημερώμνατα Τρίτςη και στην πόλη της Λάρισας, γεγον΄ςο που δεν επιβεβαίωνουν οπι μετεωρολογικοί χάρτες σύμφωνα με το Φάνη Τακούδ.
Ο καιρός πάντως θα είναι βροχερ΄ςο και το Σάβαβτο και την Κυριακή στα πεδινά της Θεσσαλίας, με κα΄ποιες πιθανότητες για χιονόνερο ή ασθενή χιονόπτωση σε Τρίκαλα και Kαρδίτσα την Κυριακή το πρωί.
Οι θερμοκρασίες θα παραμέινουν χαμηλές όλες τις επόμενες ημέρες με τη μέγιστη σήμερα στη Λάρισα να μην υπερβαίνει τους 7 βαθμούς και αύρτιο Πέμπτη τους 11 βαθμούς Κελσίου. Την παρασκευή θα έχουμε μία πόσκαιρη μικρ΄βελτίωση με μέγιστη θερμοκρασία στη Λάρισα στους 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ από το Σάββατο το μεσημέρι έχουμε νέεες βροχοπτώσεις στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά.
Στη Λάρισα την Καθαραά Δευτέρα έχουμε συννεφιά με μέγιστη το μεσημέρι 112 βαθμούς, στα Τρίκαλα 10, στο Βόλο 11 και στην Καρδίτσα 10. Σε όλη τη Θεσσαλία προβλέπεται συνενφιά μέχρι τοα πόγευμα της Καθαράς Δευτερας,
thessaliatv.g

