ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΘανατηφόρο τροχαίο: Θρήνος στην κηδεία του 25χρονου – «Τη...

Θανατηφόρο τροχαίο: Θρήνος στην κηδεία του 25χρονου – «Τη μία μέρα τον είχα και την επόμενη τον έχασα»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Το τελευταίο «αντίο» μέσα σε βαρύ πένθος λένε αυτή την ώρα, το μεσημέρι της Πέμπτης (12/03), συγγενείς και φίλοι του 25χρονου που έχασε την ζωή του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος, σε κεντρικό δρόμο της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.

Η κηδεία του 25χρονου τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Πολίχνης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, και η κολλητή του, η οποία με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ότι μόλις πριν από λίγες μέρες είχαν ταξιδέψει μαζί στο Εδιμβούργο, όπως μεταδίδει η voria.gr.

«Είναι δολοφόνος»

«Τι του έφταιγε το παιδί μας;» είπε οργισμένη η νονά του αδικοχαμένου νεαρού για τον 27χρονο οδηγό που παρέσυρε με το όχημά του τον 25χρονο και πρόσθεσε: «Δεν πα’ να ζήτησε συγγνώμη; Δολοφόνος είναι».

«Το σκότωσαν το αγόρι μας. Εγώ από τις ειδήσεις το έμαθα. Η αστυνομία λέει ότι έκαναν κόντρες, τι να σας πω. Είναι πάρα πολύ άδικο» πρόσθεσε η νονά του 25χρονου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα