ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΘεσσαλία: "Φρέναραν" οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο

Θεσσαλία: “Φρέναραν” οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Με μειωμένο ρυθμό 11,3% κύλησαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Αύγουστο εφέτος, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, τον συγκεκριμένο μήνα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 15.438 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 17.395 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του 2023.

Σε επίπεδο 8μηνου εμφανίζεται μια διαφορετική εικόνα καθώς κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 172.757 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 165.130 που κυκλοφόρησαν την αντίστοιχη περίοδο του 2023), παρουσιάζοντας αύξηση 4,6%.

Στη Θεσσαλία

Στη Θεσσαλία, τον Αύγουστο κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 235 οχήματα, έναντι 260 τον αντίστοιχο μήνα του 2023.

Τον Ιούλιο του 2024 είχαν κυκλοφορήσει 286 νέα οχήματα.

Στην πρώτη θέση, από πλευράς πωλήσεων, τον Αύγουστο βρέθηκε η Toyota με 46 ταξινομήσεις (ποσοστό 19,6%) και ακολούθησε η Suzuki με 35 (14,9%) και η Peugeot με 33 (14,0%).

kosmoslarissa.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα