ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΘλίψη στη Λάρισα – Έφυγε από τη ζωή ο...

Θλίψη στη Λάρισα – Έφυγε από τη ζωή ο Δημοσθένης Γκαγκάνας σε ηλικία 67 ετών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

 

Θλίψη σκόρπισε στη Λάρισα η είδηση της απώλειας του Δημοσθένη Γκαγκάνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026, στις 1:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 12:30 μ.μ., ώστε συγγενείς, φίλοι και όσοι επιθυμούν να μπορέσουν να του απευθύνουν το τελευταίο αντίο.

Τον εκλιπόντα αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη η αγαπημένη του σύζυγος Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Απόστολος – Γεωργία και Μαρία, η αδελφή του Ευαγγελία – Στέφανος Τσικούδης, τα ανίψια, καθώς και οι λοιποί συγγενείς.

Μετά την τελετή, η δεξίωση θα δοθεί στο κυλικείο εντός του Νέου Κοιμητηρίου Λάρισας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα