ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΘλίψη στον Βόλο: 61χρονη έφυγε από την ζωή

Θλίψη στον Βόλο: 61χρονη έφυγε από την ζωή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση του θανάτου της Ερμιόνης Μπατάκα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Η Ερμιόνη Μπατάκα υπήρξε άνθρωπος αγαπητός, με ευγένεια, χαμόγελο και προσφορά στους γύρω της. Η απώλειά της αφήνει βαθύ κενό στην οικογένειά της, στους φίλους και σε όσους τη γνώριζαν και τη συντρόφευαν στις στιγμές της ζωής.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2025, στις 10:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλυκών, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 9:30 π.μ.

Την πολυαγαπημένη τους αποχαιρετούν με πόνο ψυχής τα παιδιά της, Παναγιώτης και Κωνσταντίνος, η μητέρα της Κωνσταντία Ιωαν. Μπατάκα, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς της.

thenewspaper.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα