ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑTι ψάχνουν οι Ισραηλινοί στην Λάρισα; Επαφές με επιχειρηματίες...

Tι ψάχνουν οι Ισραηλινοί στην Λάρισα; Επαφές με επιχειρηματίες για την μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Ισραήλ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Το ενδιαφέρον της μεγαλύτερης αλυσίδας λιανικού εμπορίου του Ισραήλ για την εισαγωγή ελληνικών προϊόντων εκδηλώθηκε σε συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Λάρισας με την υπεύθυνη προμηθειών όλου του ομίλου της Shufersal κ. Galiti Levinsky Kohen, για τo ενδεχόμενο συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρει το Επιμελητήριο Λάρισας η Shufersal, αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικού εμπορίου στο Ισραήλ, κατέχοντας μερίδιο αγοράς 18% του συνόλου, με ετήσιο κύκλο εργασιών περί τα 4 δις ευρώ και με περισσότερα από 400 σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα.

Επίσης, διακινεί το 27% της αγοράς σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label).

Η αλυσίδα έστειλε στο Επιμελητήριο Λάρισας κατάλογο με τα παρακάτω προϊόντα και κατηγορίες προϊόντων, που την τρέχουσα περίοδο ενδιαφέρουν για εισαγωγή από την χώρα μας, κυρίως με ιδιωτική ετικέτα. Πρόκειται για αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς (dried fruits and nuts), κονσερβοποιημένα ψάρια όπως σαρδέλες κ.α., προϊόντα χωρίς γλουτένη (Gluten free products), μπισκότα (cookies), αλμυρά σνακ, ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, βόρακα (Borax) και στρώματα αλλάγματος (Changing mats)

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι, όπου απαιτείται πιστοποίηση Κοσέρ για την εισαγωγή προϊόντων, η Shufersal θα βοηθήσει τις εταιρείες για την απόκτηση της σχετικής πιστοποίησης.

businessnews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα