Η Πάολα σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, για τη νέα χειμερινή σεζόν στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, αναφέρθηκε και στον Αχιλλέα Μπέο.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, η τραγουδίστρια υπογράμμισε «είναι φίλος μου, θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του».

Ερωτηθείσα αν θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Βόλο, η τραγουδίστρια απάντησε αρνητικά, επισημαίνοντας ότι «δεν με βλέπετε γενικά παντού, είμαι στη δουλειά και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Οι δηλώσεις της Πάολας για τον Στέφανο Κασσελάκη

Για τον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε «ο ξενομπάτης, που ήρθε στην Ελλάδα, σε μια χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, σε ήθη, έθιμα, αρχές, να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι αρνητική κατηγορηματικά μαζί του, ειδικά στο θέμα των παιδιών. Μόνο σε αυτό, αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι, κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν. Τι με νοιάζει τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του; Αλλά τα παιδιά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν μπορούμε να παίξουμε με τις ψυχές των παιδιών, ούτε με το μυαλό τους. Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μια ηλικία για να καταλαβαίνει τι του γίνεται, δεν μπορούμε να παίρνουμε εμείς αποφάσεις».

ΒΙΝΤΕΟ

enimerotiko.gr