Το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΤΣΑΚΑ» Όλγας Παπαθανασίου, με σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία 43 χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο της εκπαίδευσης, προσφέροντας τις ποιοτικότερες των υπηρεσιών τους για τα παιδιά σας!


Θέλοντας πάντα να προσφέρουν το πακέτο που ταιριάζει σε κάθε μαθητή ξεχωριστά, η κ. Παπαθανασίου και το άρτια εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό βρίσκονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του κέντρου Ψυχάρη και Αυξεντίου (περιοχή ΑΤΑ), για να σας ενημερώσει για τα πιο σύγχρονα προγράμματα σπουδών καθώς και για τις πρότυπες μεθόδους εκμάθησης της γλώσσας που χρησιμοποιεί.
Στο κέντρο λειτουργούν τμήματα από nursery (νηπιακά) μέχρι proficiency, καθώς και προετοιμασίας για το ειδικό μάθημα των πανελλαδικών στα Αγγλικά.
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΤΣΑΚΑ» είναι κοντά στα παιδιά καθ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς αφουγκράζοντας τις ανάγκες τους!
Έτσι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά παρά με μια μεγάλη εκδήλωση με πολύ κέφι, πολλές δραστηριότητες αλλά και κληρώσεις με πλούσια δώρα για τους μαθητές μας αλλά και για τους γονείς καθ όλη τη διάρκεια του έτους!


Με πολλή αγάπη από την κ. Παπαθανασίου για όλους τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους που δείχνουν την αγάπη τους εδώ και 43 χρόνια!!!