21.9 C
Larissa
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΤο ΠΟΚΕΛ πρόσφερε βιβλία στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας

Το ΠΟΚΕΛ πρόσφερε βιβλία στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας – ΠΟΚΕΛ πρόσφερε βιβλία στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, για τον εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης με νέους τίτλους βιβλίων.

Τα βιβλία παρέλαβαν η διευθύντρια του σχολείου Eλένη Μπακάλμπαση και οι δασκάλες Ελεούσα Ζαχαριά και Αικατερίνη Δημηρά, ενώ τα βιβλία παρέδωσαν η ταμίας Αναστασία Κιούση, τα μέλη Αγγελική Καρακαξά κι Εμμανουέλα Μπίλλη και ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ Αργύρης Γιουρούκης.

Το ΠΟΚΕΛ συνεχίζει να προσφέρει βιβλία σε σχολικές βιβλιοθήκες και σχολεία, σε Συλλόγους και Φορείς, που βρίσκονται σε κεντρικές κι απομακρυσμένες περιοχές του νομού και της χώρας.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σ’ αυτή τη δράση και να προσφέρει βιβλία, μπορεί να ενημερωθεί από τον γραμματέα του ΠΟΚΕΛ, στο τηλέφωνο: 6983444094.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα