Τι βίντεο μπορεί να βγει όταν συναντιούνται ο παγκοσμίου φήμης Tik Toker Khaby Lame και οι Antetokounbros; Μα φυσικά ένα μπασκετικό και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό βίντεο.

Για τον Γιάννη τον Θανάση και τον Κώστα τα λόγια είναι περιττά, αφού είναι οι αγαπημένοι μας Antetokounbros, τρία μοναδικά παιδιά που με μπροστάρη τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο Γιάννη Αντεντοκούμπο κάνουν θραύση στο NBA.

Τον Khaby Lame τον γνωρίσαμε όλοι μέσα όλοι απο το Tik Tok και ακόμα αν το όνομα του δεν σας λέει κάτι σίγουρα το πρόσωπο του το έχετε δει μέσα απο τα εντυπωσιακά βιντέακια που ανεβάζει στο κοινωνικό δίκτυο και πραγματικά κάνει θραύση.

Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζετε γι’ αυτόν είναι ότι το 2020 ο Khaby Lame ήταν ένας απολυμένος εργάτης από εργοστάσιο της Ιταλίας, ενώ πλέον είναι ένας απο τους πιο γνωστούς Tik Toker παγκοσμίως.

Για την ακρίβεια ο Khaby Lame είναι ο «βασιλιάς» του TikTok, με περισσότερους απο 150 εκατομμύρια followers και αδιαμφησβήτητα είναι ο πιο δημοφιλής άνδρας της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό μαζί του είναι ότι σχεδόν σε όλα τα βίντεο που ανεβάζει στα social media ο Khaby Lame… δεν λέει λέξη.

Ο 22χρονος γεννημένος στην Σενεγάλη είναι Ιταλός υπήκοος και αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο αφού καθαρίζει περίπου 750 χιλιάδες δολάρια για κάθε ανάρτηση του στο TikTok και σύμφωνα με τον μάνατζερ του, το 2022 αναμένεται να βγάλει κάπου κοντά στα 10 εκατομμύρια δολάρια έσοδα απο το Tik Tok.

Τι μπορεί να συμβεί όμως όταν το φαινόμενο του Tik Tok συναντάει το φαινόμενο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του;

Δείτε το παρακάτω viral βίντεο και ρίξτε το γέλιο της ζωής σας:

Πηγη: in.gr