ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΤραγωδία για οικογένεια. Πέθανε στα 41 του, έναν χρόνο...

Τραγωδία για οικογένεια. Πέθανε στα 41 του, έναν χρόνο μετά τον αδερφό του – Κατέληξε στη μονάδα covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Τραγωδία δίχως τέλος για την οικογένεια Φουντούνα, από το Κηπάκι Τρικάλων.

Ένα χρόνο μετά το χαμό του Ηλία Φουντούνα, του και διαμεσολαβητή των Ρομά των Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή και ο μικρότερος αδελφός του Αποστόλης, σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Ο Αποστόλης Φουντούνας νοσηλεύονταν το τελευταίο δίμηνο διασωληνωμένος στη μονάδα covid-19 του Νοσοκομείου Λάρισας και κατέληξε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους.

trikalavoice.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα