21.9 C
Larissa
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΒασικές στρατηγικές και tips στο online στοίχημα

Βασικές στρατηγικές και tips στο online στοίχημα

Το online στοίχημα αποτελεί ενδεχομένως τον κορυφαίο προορισμό για τους παίκτες τις τελευταίες δεκαετίες. Το παιχνίδι μεταφέρεται σταδιακά από τα επίγεια πρακτορεία στις στοιχηματικές πλατφόρμες καθώς τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν στους παίκτες είναι σημαντικά.  Με τη βοήθεια της σωστής στρατηγικής και τις κατάλληλες συμβουλές μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά τον τρόπο που τοποθετείτε τα στοιχήματά σας. Το υπεύθυνο παιχνίδι θα πρέπει να είναι ο οδηγός στο παιχνίδι αρχάριων και έμπειρων παικτών.

Εκμεταλλευτείτε τις λειτουργίες που προσφέρουν οι online bookmakers. Επιλέξτε νόμιμη στοιχηματική εταιρία, δοκιμάστε το live bet και γιατί όχι αναζητήστε αναμετρήσεις με γκανιότα για μεγαλύτερα κέρδη. Διαβάστε προσεκτικά τις προσφορές που τρέχουν και κερδίστε free bets για ξένοιαστο και διασκεδαστικό παιχνίδι. Ακολουθήστε το ένστικτό σας αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια που εσείς οι ίδιοι βάζετε στο παιχνίδι σας.Στρατηγική Live Betting

Το live betting αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή για τους παίκτες του στοιχήματος σήμερα. Ποντάρετε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εκμεταλλευόμενοι τις αλλαγές στις αποδόσεις. Παίξτε με μεγαλύτερη ασφάλεια έχοντας σχηματίσει την προσωπική σας άποψη για την εξέλιξη του αγώνα. Η φύση του παιχνιδιού απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και κυρίως την υπομονή να πάρετε τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Χρησιμοποιήστε το ζωντανό στοίχημα για να διορθώσετε pre game στοιχήματα. Παίξτε με τις αποδόσεις και δημιουργήστε safe bets όπου σας το επιτρέπουν οι καταστάσεις.

Μελέτη των στατιστικών

Το σωστό διάβασμα μίας αναμέτρησης πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής σας. Διαβάστε προσεκτικά τα στατιστικά των δύο αντιπάλων και κυρίως αναζητήστε πληροφορίες που μπορεί να κρίνουν την αναμέτρηση. Μην βιαστείτε να τοποθετήσετε τα πονταρίσματά σας. Στο αθλητικό στοίχημα πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν το σφύριγμα της έναρξης. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει υπέρ σας. Διαβάστε έγκριτους tispters στο διαδίκτυο και σχηματίστε την προσωπική σας άποψη. Μην ακολουθείτε τυφλά όλα όσα γράφουν στο διαδίκτυο. Είναι αρκετά επικίνδυνο να παρασυρθείτε σε λάθη που θα στοιχίσουν μέρος του ταμείου σας.

Επιλογή συγκεκριμένων αγορών

Ο μεγάλος αριθμός στοιχημάτων που συνοδεύει κάθε αναμέτρηση στο διαδίκτυο μπορεί εύκολα να αποπροσανατολίσει τους παίκτες. Αυτό που πολλοί θεωρούν ένα από τα πλεονεκτήματα του onlineστοιχήματος ενδεχομένως να δυσκολέψει το παιχνίδι σας. Φροντίστε να ξεχωρίσετε αγορές που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ παιχνιδιού και μείνετε σταθεροί σε αυτές. Γίνετε ο ειδικός σε αυτές τις αγορές αξιολογώντας με επιτυχία τα δεδομένα που σας δίνονται και αυξήστε τις πιθανότητες για νίκη.

Στρατηγική Flat Stake

Το flat stake ή σταθερό ποντάρισμα όπως είναι ευρύτερα γνωστό, είναι μία στρατηγική που χρησιμοποιούν οι αρχάριοι παίκτες του στοιχήματος. Χρειάζεται πολύ υπομονή και προσήλωση στον στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Χρησιμοποιήστε σταθερά πονταρίσματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας γεγονός που ενδεχομένως να σας κρατήσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενεργούς. Στα πλεονεκτήματα του flat stake θα καταγράψουμε την ευκολία στην χρήση και την αποφυγή επιπόλαιων στοιχημάτων που θα σας κοστίσουν σε χρήμα και διάθεση. Στον αντίποδα ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα είναι το γεγονός ότι δεν επιτρέπει σημαντικά κέρδη και αυξομειώσεις πονταρισμάτων υπό ειδικές συνθήκες στο live betting.

Πονταρίσματα Προοδευτικού Κέρδους

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να ρισκάρουν λίγο παραπάνω τότε έχουμε την ιδανική στρατηγική για εσάς. Προτιμήστε να αυξήσετε προοδευτικά την αξία του στοιχήματός σας όσο κερδίζετε αποσκοπώντας σε ένα μεγάλο νικηφόρο σερί. Σε αυτή την περίπτωση θα έχετε κερδίσει ένα σημαντικό ποσό. Προσοχή όμως γιατί με αυτή τη στρατηγική συχνά χάνονται τα κέρδη μίας συνεδρίας σε λίγα μόλις λεπτά.

Tips για ασφαλές και διασκεδαστικό στοίχημα

Στο διαδίκτυο θα βρείτε δεκάδες συμβουλές για αρχάριους και έμπειρους παίκτες του στοιχήματος. Ακολουθήστε αξιόπιστες πηγές και μην παρασύρεστε από θριαμβολογίες και πιθανά στάνταρ. Μελετήστε προσεκτικά τα δεδομένα κάθε αναμέτρησης και προσπαθήστε να δώσετε τις δικές σας αποδόσεις. Αν αυτές είναι πιο συμφέρουσες από τις τιμές του bookmaker τότε δεν έχετε παρά να προχωρήσετε τα πονταρίσματά σας. Βάλτε όρια στο ταμείο και τον χρόνο του παιχνιδιού σας. Μην ξεπεράσετε ποτέ αυτά τα όρια ακόμα και αν νομίζετε πως έχετε ρέντα στα στοιχήματά σας.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα