ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ«Βόμβα» στην σόουμπιζ: Νέος άνδρας στη ζωή της Σμαράγδας...

«Βόμβα» στην σόουμπιζ: Νέος άνδρας στη ζωή της Σμαράγδας Καρύδη, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό από τον Αθερίδη; – Αυτή τον χώρισε!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Όπως σου αποκάλυψε αποκλειστικά το TLIFE, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης αποφάσισαν πριν από περίπου 2μιση μήνες να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να σταματήσουν να είναι ζευγάρι, ύστερα από 23 χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Hotel Amour, που σκηνοθετεί η ίδια.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως πριν μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες η Σμαράγδα Καρύδη, είχε παρακαλέσει τους δημοσιογράφους να μην τη ρωτήσουν για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή.

enimerotiko.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα